• 05-10-2014, 00:32:38
    Türkiye'de çok ünlü teknolojik bir sitenin eski moderasyon ekibinden biri olarak teknolojik veya türevi konularda makale yazım hizmeti vermekteyim. Örneğin benden popüler mobil uygulamaları incelememi istediniz. Önce cep telefonum veya tabletime indirir,kullanır ve ekran görüntülerini alırım. Yazıları özgün ekran görüntüleriyle desteklerim. İşimi özenle ve yetiştirebileceğim miktarda alırım. Bana gelip binlerce makale yazmamı binlerce lira fiyat vererek teklif etseniz bile kabul edemem. Çünkü ben robot değil insanım. Karşılıklı çalışırız işimi yaparım paramı alırım.
    Not: Garanti bankası - Enpara kullanıyorum.
    Not2: Kesinlikle iş öncesi ücretimi alıyorum. Ticaret puanı 50 ve üstü olanlar sonra ödeme yapabilir.
  • 05-10-2014, 00:49:43
    Kardeşim selam,

Benim bir teknoloji sitem var. Bana günde 5 adet makale yazabilir misin ? ve ücreti ne olur ?
  • 05-10-2014, 00:54:14
    ivanlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeşim selam,

Benim bir teknoloji sitem var. Bana günde 5 adet makale yazabilir misin ? ve ücreti ne olur ?

PM Gönderildi.
    #Güncel
  • 05-10-2014, 01:28:00
    Merhabalar

Ucretler hakkında pm alabilirmiyim.
  • 05-10-2014, 01:33:16
    Misafir
    merhaba ben mynetgel.com sitem sohbet sitesi için yazdircam
  • 06-10-2014, 00:42:23
    ivanlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kardeşim selam,

#Anlaşma sağlandı.İlk parti makale teslimatı yapıldı.

aslanbey34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar

Ucretler hakkında pm alabilirmiyim.
    PM Gönderildi

Sevdam5151 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    merhaba ben mynetgel.com sitem sohbet sitesi için yazdircam
    Sadece teknoloji ve türevi alt kategorilerde makale yazım hizmeti vermekteyim.
    Teşekkürler
    Oğuzhan BAYSAL
  • 29-10-2014, 11:29:56
    Merhaba web sitemizde haftanın uygulaması tarzında haftada bir makale yayınlamak istiyoruz. Bu nedenle ilk etapta 5 uygulama yazısı talep ediyoruz. Ücret ve detayları konuşabilir miyiz?