• 09-04-2025, 00:31:36
    #1
    Merhaba arkadaşlar, sitesi Narin Hostingte olan var mı ? 6 gündür sunucular çalışmıyor. Yedekleri alma taahhüdü vererek pazarlama yaptılar şimdi Yedekler alma sorumluluğu sizdeydi demeye başladılar. Sizde durumlar nedir ?
  • 09-04-2025, 00:34:51
    #2
    Instagram narincloud storyde açıklama yapmışlar hocam bi bakın isterseniz.
  • 09-04-2025, 00:56:25
    #3
    Misafir
    kulera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar, sitesi Narin Hostingte olan var mı ? 1 gündür sunucular çalışmıyor. Yedekleri alma taahhüdü vererek pazarlama yaptılar şimdi Yedekler alma sorumluluğu sizdeydi demeye başladılar. Sizde durumlar nedir ?
    Merhaba,

    11 yıldır faaliyetlerimize devam ettiğimiz gibi, bugünde işimizi yapmaya devam etmekteyiz.

    Zaten gerekli mecralarda en hızlı şekilde bilgilendirmeyi yapıyoruz. Gün içerisinde whatsapp hattımız üzerinde düzenli olarak telefon ve mesajlarıjıza yanıt verildi, hiç kimse bilgisiz bırakılmadı.

    Yedekleri alma taahhüdü veriyorlar diyerek pazarlama yapıyorlar diyorsunuz; ancak yedeklerin alınmasında zaten bir problem yok. Bu konuda da tüm yedekleme yapıldığı tarafımızda belgeli ve kayıtlıdır.

    Sorun depolama ünitemizde problem oluşmasıdır. Elektronik aksamlarda ne zaman sorun olabileceğini malesef ki hiç kimse tespit edemez. Dünyada birçok teknoloji şirketi bu gibi durumlar yaşayabilmektedir.

    Kişiler her zaman kendi verilerini yedeklemekle yükümlüdür ve normal koşullarda da verilerinizi periyodik olarak yedeklemeniz önemlidir.

    Sunduğumuz hizmet bir veri yedekleme hizmeti olmadığı gibi, alınan yedeklerde bir garanti içermemektedir. Bu zamana kadar on binlerce yedek noktasını karşılıksız olarak geri yükledik.

    Bu konuda her an ulaşılabilir olduğumuz için buradan sadece bu yorum ile yanıt vermiş olalım. r10 üzerinde de aktif bir ticaretimiz olmadığı için ekstra bir yanıt verilmeyecektir.

    İyi geceler.
  • 09-04-2025, 01:00:09
    #4
    olur olur
  • 09-04-2025, 01:00:34
    #5
    @ardabasar; teşekkürler sayenizde gördüm.

    @cetinkurt;
    @denizemekli;
    Sizlerin mesajı gözükmüyor
  • 09-04-2025, 01:19:48
    #6
    kulera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @ardabasar; teşekkürler sayenizde gördüm.

    @cetinkurt;
    @denizemekli;
    Sizlerin mesajı gözükmüyor
    moderatör arkadaşlar öneri istememiş diyerek yorumları silmişler sağ olsunlar tavsiyede bulunmuştum sadece çok toksik bir davranış bu yaptığı mod arkadaşın R10 ekibine sonsuz saygılar sevgiler fakat rica ediyorum bu kadar katı olmayın saygı çerçevesinde sıkıntı yaşayan forumdaşıma firma tavsiyesinde bulundum
  • 09-04-2025, 01:38:39
    #7
    Kategori Moderatörü
    denizemekli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    moderatör arkadaşlar öneri istememiş diyerek yorumları silmişler sağ olsunlar tavsiyede bulunmuştum sadece çok toksik bir davranış bu yaptığı mod arkadaşın R10 ekibine sonsuz saygılar sevgiler fakat rica ediyorum bu kadar katı olmayın saygı çerçevesinde sıkıntı yaşayan forumdaşıma firma tavsiyesinde bulundum
    Uzgunum ama toksik olan sey sizin mesajiniz degerli forum uyemiz, bir tek sizin mesajiniz silinmedi ayrica.

    Bu konuda, sorun yasayan bir kullanici ayni sorunu yasayan baskalarininda olup olmadigini sormus, sonrasinda da dogru bir kullanicinin yonlendirmesiyle durumun ne oldugunu anlamis, yani konu amacina ulasmis. ayrica ortada donanimsal bir arizadan dolayi kesinti yasayan bir firma da var, ne yapmamizi beklerdiniz? Firma adina acilan bu konuda herkes gelsin baska bir firmayi tavsiye etsin veya kendi reklamini yapsin, olacak is degil, lutfen biraz empati.
  • 09-04-2025, 16:53:06
    #8
    Benim anlamadığım yedekleme niye yapılıyor? Yedekleme işte böyle bir sorun olursa devreye sokulmak için yapılmıyor mu ? Hem Normal dosyalar hemde yedekler aynı yerde saklanmış demek ki, yoksa ikisi de niye gitsin. Yedek dosyalar şimdi işe yaramayacaksa firmanın yedek almasının ne anlamı kalıyor. Baştan böyle bir taahhüt vermeyin, insanlar da kendi yedeğini alsın o zaman.
  • 11-04-2025, 15:59:08
    #9
    oldukça şeffaf davrandılar kendileri. hem de ulaşılabilir oldular. teşekkür ederim şevket bey'e ayrıca.